Leenders RVS Industrie

Leenders RVS Industrie is een gerenommeerde totaal leverancier van constructie en plaatwerk projecten uit roestvast staal (RVS). Met ruime ervaring van meer dan vijfendertig jaar zijn wij als familiebedrijf een betrouwbare partner. Binnen een van tevoren afgesproken levertijd produceren en leveren wij de meest uiteenlopende opdrachten. Onze goed opgeleide mensen en een modern machinepark staan garant voor uitgebreide kennis en vakwerk voor het produceren van de producten volgens uw specificatie. Ook voor het ontwikkelen en realiseren van uw complete project bent u bij Leenders aan het juiste adres. Van engineering tot en met installatie, inclusief alle benodigde certificaten.

Klaar voor de toekomst

Een modern machinepark en goed opgeleide vakmensen zorgen ervoor dat wij altijd de beste RVS producten en oplossingen kunnen bieden voor uw organisatie. Wij zijn erkende opleider en hebben contact met meerdere regionale opleidingen voor het opleiden van de beste vakmensen.

Markten

Onze producten vinden hun weg in de industrie-, voeding-, vleesverwerkende-, bouwsector etc. Daarnaast richt Leenders Repair Clamps zich specifiek op de toelevering van verschillende producten voor water en gasleidingen in zowel binnen- als buitenland.

Kwaliteit & Service

Leenders RVS Industrie staat garant voor kwaliteit en service. Onder andere door een CE-certificering voor constructies kunt u op ons vertrouwen voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Om een betrouwbare partner voor onze klanten te zijn hebben wij een aantal kernwaarden opgesteld die van belang zijn binnen onze organisatie:

KWALITEIT
Het leveren van kwalitatief goede producten is in onze ogen het belangrijkst voor een klant. Kwaliteit betekent het leveren van betrouwbare producten en daarom vinden wij het belangrijk dat productkwaliteit nooit ten koste kan gaan van efficiƫntie of levertijd.

LOGISTIEK
Voor een goed georganiseerde interne logistiek en flexibele organisatie, kunt u rekenen op betrouwbare levertijden. Ongeacht of u een compleet project bij ons uitbesteedt of producten inkoopt.

TECHNIEKEN
Vernieuwing van het machinepark zorgt voor verbeterde technieken en verhoogde efficiƫntie binnen het proces. Met het oog op klanttevredenheid zijn we altijd op zoek naar verbeterde mogelijkheden en technieken.