Projecten

Als totaal leverancier hebben we het gehele proces van engineering tot productie en montage in eigen hand. Hierdoor kunnen we een breed aantal oplossingen in verschillende industrieën aanbieden.

Onze industrieën

Met ruim 35 jaar ervaring, moderne machines en goed opgeleide mensen, zijn wij actief in verschillende industrieën zoals: voedingsmiddelen, off/ onshore, infrastructuur, civiel en machinebouw, etc. Onze productie activiteiten vinden voornamelijk plaats op projectbasis maar kunnen ook voorkomen als toeleverancier.

Voedingsmiddelen-
industrie

Roestvast staal heeft een brede toepassing binnen de voedingsmiddelensector, onder andere door de roestvastheid en nabehandelingstechnieken zoals beitsen of glasparelstralen is de hygiëne goed te garanderen. De producten van Leenders vinden hun weg binnen de gehele voedingsmiddelenketen zoals teelt en verbouw, verwerking en verpakking van de voedingsmiddelen. Verder is ook de verwerking van de afvalproducten een markt waar onze oplossingen terug te vinden zijn.

TOEGEPASTE DIENSTEN & TECHNIEKEN

On-/Offshore

Al onze materialen worden met een 3.1 materiaalcertificaat ingekocht, in combinatie met gecertificeerde lassers leidt dit tot geschikte oplossingen voor de on-, en offshore industrie. Binnen deze sector hebben wij kennis en ervaring met onder andere hydraulische tanks, frames en leidingwerk in roestvast staal maar ook staal met verschillende nabehandelingen.

TOEGEPASTE DIENSTEN & TECHNIEKEN

Bouw & Industrie

Bouw en industrie is een breed gebied waarbinnen we veel verschillende constructieve toepassingen zoals trappen, bordessen, balustrades met zowel industriële als designlook kunnen leveren. Onze (design) producten en projecten vinden hun weg naar segmenten zoals woningbouw, machinebouw, meubilair & inrichting, ventilatiesystemen, kantoorgebouwen, agro etc.

TOEGEPASTE DIENSTEN & TECHNIEKEN

Infrastructuur

Leenders Repair Clamps is gespecialiseerd in de toelevering van koppelingen, reparatieklemmen en aanboorzadels voor water en gasleidingen. Via Leenders Repair Clamps bedienen we verschillende klanten binnen en buiten Europa.

Ook levert Leenders RVS Industrie verschillende toepassingen op het gebied van straatmeubilair en stedelijk design.

TOEGEPASTE DIENSTEN & TECHNIEKEN

RVS vloeren

Op het gebied van roestvast stalen vloeren bieden we een uniek lichtgewicht concept aan, deze vloeren zijn uitermate geschikt voor de chemische- en voedingsmiddelenindustrie. Door een prefab systeem volstaat een minimale onderconstructie waardoor u meer vloeroppervlak beschikbaar heeft en zijn we in staat de montagetijd te minimaliseren waardoor uw operatie zo snel mogelijk weer kan draaien.

TOEGEPASTE DIENSTEN & TECHNIEKEN