Werken bij Leenders RVS Industrie

Leenders RVS Industrie is een ambitieus familiebedrijf dat altijd op zoek is naar vakmensen. Met een enthousiast team van collega’s werk je samen aan het resultaat vanaf offerte tot oplevering waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Wij zijn lid van de koninklijke metaalunie en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van de klein metaal.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn mede- oprichter van Techniekcentrum | Brainport in Deurne. In dit centrum werken diverse metaalbewerkingsbedrijven uit de regio de Peel samen om vakmensen op te leiden tot technische experts binnen hun vakgebied. Wij bieden in samenwerking een ROC een opleiding via een BBL-route aan: je werkt 3 dagen per week bij Leenders RVS Industrie en volgt 2 dagen theorie- en praktijk lessen op Techniekcentrum | Brainport. Na afronding van deze opleiding ben je in het bezit van een erkend diploma, ben je een expert in het vakgebied en ben je goed voorbereid op de toekomst!

Solliciteren

Ben je benieuwd welke carrière mogelijkheden en beschikbare functies we je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en stuur je CV en motivatiebrief naar Bas Leenders: b.leenders@leendersrvs.nl